11.08.2012 г., 13:26 ч.

Три 

  Поезия
506 0 1

 

 

 

 

 

три писма се забиха

в сърцето ми

трогателни са буквите

още

умират

всички звездни виталности

в сравнение

с думите

усети тишината

във мен

чак тогава ми казвай

здравей

поправи

скептичния покрив

на илюзорното

после ме виж

три кубика доверие

се стичат в следите ми

като че ли постоянно е време

да помълчим

стрелките се късат

отвътре

три милиметра ме делят

от следобедната ти душевност

последователните нощи

са три

там спят

прецъфтели заложби

и трепети

в ла минор

три цигари не стигат

да проумея липсата

 

дишам

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??