три писма се забиха
в сърцето ми
трогателни са буквите
още
умират
всички звездни виталности
в сравнение
с думите
усети тишината
във мен
чак тогава ми казвай
здравей
поправи
скептичния покрив
на илюзорното
после ме виж
три кубика доверие
се стичат в следите ми
като че ли постоянно е време
да помълчим
стрелките се късат
отвътре
три милиметра ме делят
от следобедната ти душевност
последователните нощи
са три
там спят
прецъфтели заложби
и трепети
в ла минор
три цигари не стигат
да проумея липсата
дишам
© Геновева Христова All rights reserved.