25.08.2006 г., 10:24 ч.

Три миниатюри 

  Поезия
564 0 1



Малко отшелничество
и започваш да се чувстваш.
Минал си предела.

              ° ° °

Яйцата са като глави -
имат мозък, който
като ги счупиш, изтича.

              ° ° °

Пиши на нощта,
за да чете утрото спомени.

              ° ° °

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??