Малко отшелничество
и започваш да се чувстваш.
Минал си предела.
° ° °
Яйцата са като глави -
имат мозък, който
като ги счупиш, изтича.
° ° °
Пиши на нощта,
за да чете утрото спомени.
° ° °
© Огрян Орешников All rights reserved.
Интригуващо!
Поздрав!