3.08.2010 г., 16:14 ч.

Три миниатюри вместо "Лека нощ" 

  Поезия
634 0 7

 

 

 

Завих мечтата

с одеялото

на съня,

за да възкръсне

в деня ми...

 

***

 

Завих се със съня,

от страха си избягах,

затичах се към теб

и те стигнах наяве.

 

***

 

забравих,

и ти забрави...

... и си стоим така,

един в друг...

... забравени...

 

 Бургас, февруари 2010

 

 

www.spiritofburgas.web244.com

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??