Убива ме това,
че си на години
далеч от мен.
Господ ме срещна с един от ангелите си!
Красив и неземен!
Да забравя лицето му,
не не мога.
Но е време да приема истината.
Той никога няма да бъде с мен.
А аз мечтая за него
в нощ и ден.
Болка изпитвам при вида му,
болка на загуба
и тъга.
Отново далеч с вятъра
надалеч
ще си отиде.
И уханието му, дори непознато за мен, също ще отлети!
Майския ден не ще забравя.
Нито годините ти. Тридесет и три!
© Въображение Всички права запазени