Jan 27, 2015, 8:23 PM

Тридесет и три! 

  Poetry » Love
644 0 0

Убива ме това, 

че си на години

далеч от мен.

Господ ме срещна с един от ангелите си!

Красив и неземен!

 

Да забравя лицето му,

не не мога.

Но е време да приема истината.

Той никога няма да бъде с мен.

 

А аз мечтая за него

в нощ и ден.

Болка изпитвам при вида му,

болка на загуба 

и тъга.

 

Отново далеч с вятъра

надалеч

ще си отиде.

И уханието му, дори непознато за мен, също ще отлети!

Майския ден не ще забравя.

Нито годините ти. Тридесет и три!

 

 

 
 
 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??