16.01.2008 г., 22:04 ч.

тристих 

  Поезия
448 0 1

И най-искрените ти мечти

са били кошмари.

Каквото споделиш, споделиш,

останалото е до време.

 

Кости, окъпани в плът и кръв,

човешко тяло.

Дай го на някой друг,

нямаше да го отрече.

 

Търсенията винаги ли са слепи,

щом със сърце само Бог може да се проумее?

Или слушайки собствените си гласове,

се разсейваме.

 

януари 2008

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??