18.02.2009 г., 11:41 ч.

Тристишия (триптих) 

  Поезия » Друга
805 0 23

          * * *

 

Въздух - скреж.

Сноп от ледени лъчи...

Сгрява птичи звън.

 

 

          * * *

 

Пустинно цвете -

търся корена си

на небето...

 

 

          * * *

 

Дъжд и слънце.

Смея се през сълзи.

Грее дъга.

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??