20.05.2012 г., 15:48 ч.

Троица 

  Поезия » Друга
581 0 1

Понякога сама ще си говоря-
ще си представям, че съм с теб в диалог,
понякога със трима ни ще споря -
със себе си, със тебе и със Бог.

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??