May 20, 2012, 3:48 PM

Троица 

  Poetry » Other
582 0 1

Понякога сама ще си говоря-
ще си представям, че съм с теб в диалог,
понякога със трима ни ще споря -
със себе си, със тебе и със Бог.

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??