Очите трошели кости,
а пак се подведох по твоите.
Погледнах в тях за кратко,
а те убиха в мен цели вселени,стени и изгреви.
Изграждах сгради и им слагах куполи.
Уви - мислех си че ще съм достатъчно силна да погледна в очите ти.
Наивно нали?!
Слабакът в мен пак се предаде... за едни очи.
Погледнах в тях, и усетих как атомна бомба гръмна в сърцето ми.
Сега съм на части... сглобявам се... за пореден път.
Забравила май бях, как трудно реди се тухла по тухла и как лесно всичко руши се, но ти явно не си!
© Ивелина Господинова Всички права запазени
Признавам беше,като да си глътнал прах,
но не мога да кажа,че заради това не спях.
Подразни ме леко,
а после погледнах себе си и вас отдалеко.
Искаше ми се да имам пушка,
а на вместо това усещах капсаицинът от лютата чушка.
Вместо това се изправих
и този коментар ви добавих.