Трудно притихва бурята в душата.
Да търсиш сигурност в живота.
Да бъдеш единствен докоснал сърцето.
Да обичаш ръцете топли и нежни.
Трудно е да вървиш в пътя осеян с грижи.
Щастлив е мигът красив, когато си обичан.
Изречените топли думи дават нежност.
Вярата и надеждата дават сили.
Радост облива сърцето.
И тогава как да прегърнем щастието.
Как да докоснем ръцете си, защото сме далече.
Как да извърви пътя един без друг.
Живота ни доказа, че любовта ни събира.
Трудно е да се надбягваш с времето и вятъра.
Искам в живота си да имам вяра, надежда и любов.
Да молим Бог да даде щастие за двама.
Да, трудно е! Труден е пътят!
Ще го извървим! Да, длъжни сме!
© Йонка Янкова Всички права запазени