21.05.2006 г., 0:21 ч.

Трудно ти е да прочетеш какво пише в мен 

  Поезия
687 0 5

Трудно ти е да прочетеш какво пише в мен

Тази книга със скъсани корици

А ако бях и малко по-дебел

А ако имах хубави къдрици

 

Можеше ли да съм опростен

До нивото на безсилна нула

За да бъдеш винаги във мен

И да не пускаш нищо друго

 

Можеше ли да очакваш да се смея

След като загубя чувството за хумор

Да плача или да побеснея

Да се радвам, да получа удар

 

Трудно ти е да си с мен
Намери си нещо друго

 

15.09.2005

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??