Трудно ти е да прочетеш какво пише в мен
Тази книга със скъсани корици
А ако бях и малко по-дебел
А ако имах хубави къдрици
Можеше ли да съм опростен
До нивото на безсилна нула
За да бъдеш винаги във мен
И да не пускаш нищо друго
Можеше ли да очакваш да се смея
След като загубя чувството за хумор
Да плача или да побеснея
Да се радвам, да получа удар
Трудно ти е да си с мен
Намери си нещо друго
15.09.2005
© Десислав Илиев All rights reserved.