19.10.2007 г., 21:06 ч.

Трупове 

  Поезия
1025 0 4

Когато на Луната имало е рози,
обичал ги е някой (може би).
...
Жалко, че след Малкия принц
вече не се сеща човек за това
... и към цвете едничко дори.
...
Ето и Той отново към роза посяга,
да отнеме последната нейна капка живот,
а след това да извика,
омагьосан от дъха й - "Притежавам!!"
В защита цветето отвръща -
ужилване внезапно
... и...
червена калинка на пръста,
а Той в яростта си захвърля ненужната вещ.
...
Но що е нужно всичко това?
Убийство-забрава...
...
На Луната няма вече рози,
а на земята отдавна те трупове са,
поставени във вряла вода...

© Зоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами аз просто нямам думи ... страшна си Зоя.
    Просто си страхотна
    Продължаваи да пишеш.
  • Поздрав!
  • Хубаво е, харесва ми!
  • странно, но и доста интересно! мъча се да разбера какво си имала предвид, но май е по- добре да му се наслаждавам без много много да му мисля! браво!
Предложения
: ??:??