28.03.2012 г., 15:50 ч.

Трябва да си помни 

  Поезия » Гражданска
460 1 0

    Трябва да сe помни

 

Историята трябва да се помни.

Това е опита на цялата страна...

От нейните усилия огромни,

да  имаме по-мъничко Злина...

 

Така народът ни  ще оцелее,

и ще се радва винаги на Свобода!

Свободно знамето, така, да вее,

завинаги той да остане във света...

 

От Подвига на Аспарух до днеска,

ний трябва в битките си меча да държим,

защото Тъмни сили все ни стряскат,

и искат в огъня на Ада да горим!

 

О, никой чужд Доброто ни не мисли!...

И всеки просто заговаря срещу нас!

Византия и всички други Дрисли,

опитваха да са над трона ни на власт!...

 

Ний възмъжахме, за да оцелеем!

Съседите не ни подаваха ръка!...

И пот и кръв ний, трябваше да леем,

за да опазим  още нашата Страна...

 

Защо тогава някои не искат,

историята ни да бъде тука, с  нас?!

Със чужди думи просто ни  подтискат,

навярно за да са Ментетата  на власт!..

 

Навярно те не са и наши хора!

Родоотстъпници, на Чуждото маши...

Които искат разграденото на Двора,

и нашта правда просто да сменят с лъжи!

 

Такива  бяха наште антихристи,

и креатурите им, днес, дошли на власт!...

Които имат, помисли нечисти,

И пречат  на България. И търсят  власт!...

 

В нещастието ни те търсят  свойта полза...

О, може ли такъв Човек да бъде чист?!

Родината за своя полза  да  използват...

И целият народ  да  носи  своя  риск!

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??