21.01.2008 г., 11:19 ч.

Трябва да съм нов 

  Поезия » Друга
466 0 2
                   Всяка моя дума трябва да е песен,

                    дори когато не говоря,

                    всяка крачка трябва да е танц,

                    дори когато не вървя.

                    Всяка среща трябва да е празник,

                   дори когато сам стоя.

                   Сърцето никога не трябва да е празно,

                   а преизпълнено с любов

                   и никога не трябва стар да бъда,

                   след всеки миг ще трябва да съм нов.

           

                   

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??