дори когато не говоря,
всяка крачка трябва да е танц,
дори когато не вървя.
Всяка среща трябва да е празник,
дори когато сам стоя.
Сърцето никога не трябва да е празно,
а преизпълнено с любов
и никога не трябва стар да бъда,
след всеки миг ще трябва да съм нов.
© Георги All rights reserved.