16.10.2007 г., 20:57 ч.

Трябва ли да продължим 

  Поезия
732 0 1
Всичко беше толкова невинно,
една безупречна любов.
Обичахме се до полуда,
без да се замисляме защо.

Беше като в нежна песен -
без проблеми, изневери и лъжи.
И бяхме по-щастливи
откогато и да е било преди.

Но внезапно нещо се обърка.
Аз плаках много, плачеше и ти.
Дали било е толкова сериозно, аз не зная,
но ясно беше, че любовта ни ще се промени.

Не можеше да е като преди,
не можех да те гледам пак по онзи начин,
а всяка твоя стъпка ми напомняше деня,
деня, във който аз разбрах какъв си.

Трябва ли да продължим и да забравим?
Да дадем ли шанс на любовта сега?
Ще бъда с теб, защото те обичам безгранично
и единствено съдбата може да реши кога ще спра.

© R Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??