17.12.2007 г., 23:43 ч.

Тръгна си 

  Поезия » Любовна
1402 0 20

Обичах те, а ти си тръгваш.
Чаках те, реши да се сбогуваш.
С измамна обич ме залъгваш,
виках те, но ти мълчиш, не чуваш.

 

Получи всичко, любов и страст.
И огънят гореше с буйни пламъци.
Бях най-истинска, бях самата аз,
сега направих от сълзите замъци.

 

Сърцето ми разбито, няма чувства,
душата ми безкрайно е ранена.
Край мен е самота, всичко пусто
и цялата ми същност заледена.

© ТеОдОрА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??