ТРЪГНАХ СИ
Добър ден, красавице моя!
Звъня ти от ранни зори.
Тежка ли беше нощта ти?
Не чу, че телефонът звъни?
Снощи идвах до твоята улица.
През завесите виждах свещта.
Силуетите ви бяха неясни.
Но тежеше въздухът от похотта.
Тръгнах си. Но се радвах за тебе!
Такава с мен, никога не си била.
Нещо, явно, не ти е достигало в мене.
Желая ти щастие! Изживей любовта!
© Ник Желев Всички права запазени