10.10.2007 г., 18:50 ч.

тръгвам си... 

  Поезия » Любовна
1005 1 1
Защо ме остави да си тръгна?
Нима не искаш да си вече с мен?
Защо гърба си ми обърна?
Нима това ще е последния ни ден?
Дали гордостта ти надделя,
или думите ти са били лъжа?
Че ме искаш, казваше ми всеки ден,
но сега си с друга - не със мен!
Но знам, че ще помниш моите целувки
и не ще забравиш моите милувки.
Ще осъзнаеш, че няма по-добра от мен,
но не е настъпил още този ден!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??