27.01.2009 г., 16:16 ч.

Трънче в петата... 

  Поезия » Друга
780 0 14
Трънче в петата и музика.
Петък и жълто перде.
В отпуск са всичките музи.
Готвя. И плача добре.

Свястна съм, цяла съм, чиста.
Кой беше оня “на кон”?
Всички мечтички сребристи
без мен да правят купон.

Всички целувки – в тигана,
нощите – аламинут.
Правилно казваше мама,
че ще се женя за луд.

Жълто перде и неделя.
Кафе на газов котлон.
Събота беше май вчера.
Препускам бясно на кон.

Трънче в петата и опит
да се превърна в жена.
Десет египетски котки
ми се усмихват: ”Аха!”

© Лили Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??