13.10.2006 г., 15:41 ч.

трънчета 

  Поезия
702 0 7
Цвете във ваза -
красив натюрморт,
но прекъснат живот...

       * * *

Рибки в аквариум -
красота за очите,
но щастливи ли са горките?

       * * *

Птичка в клетка -
песен се носи надалеко,
но дали на сърцето й е леко?

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??