13 окт. 2006 г., 15:41

трънчета 

  Поэзия
704 0 7
Цвете във ваза -
красив натюрморт,
но прекъснат живот...

       * * *

Рибки в аквариум -
красота за очите,
но щастливи ли са горките?

       * * *

Птичка в клетка -
песен се носи надалеко,
но дали на сърцето й е леко?

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??