6.03.2005 г., 9:09 ч.

Тръпка 

  Поезия
1094 0 0
Вдигни глава.
Погледни в отсрещната страна...
Това пред теб какво е?..
Движи се и диша..
Е, да..човешко същество е..
Обаче..очи в очи и тръпка
долу ниско във стомаха...
А после?...Безумни дни след дни,
безсънни нощи на двора
до дървената стряха...
И тези мисли, и сладките мечти..
Ах,...дори сега не спряха....

© Асен Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??