25.07.2008 г., 14:56 ч.

Тръпка 

  Поезия » Любовна
675 0 1

Нима всичко вече отмина

и отлетя от моето рамо.

Сега съм като притихнала мина,

очакваща тласък само.

 

Искам пак да усетя тръпката

да ме погали от глава до пети,

както слънцето погалва пъпката

и кара я да разцъфти.

 

В очите ми пак пламъци да заблестят,

устните ми пак

от страст да загорят...

 

И цъфнала като пролетно цвете,

да поръся върху теб нежни листа.

Подухната от ветровете,

да те обсипя с любовта!

© Ралица Недева Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихчето ти е мн вълнуващо,поздрав с усмивка!
Предложения
: ??:??