19.04.2020 г., 7:53 ч.

Ттт 

  Поезия » Любовна
589 0 0

Като че ли се изплъзва, 
наранена от много човечност. 
И както всичко замръзва 
навън от две капки дъжд - като течност. 

 

Така минус теб е сега, 
и там в очите ти - взирам се. 
Но пониква цветна дъга, 
под която на завед, аз - свирам се. 

 

И не подире да беше 
ме гледала, подобно злосторник. 
А как гласът ми ехтеше 
да бе чула. В столова на затворник. 

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??