18.05.2011 г., 22:20 ч.

Туй то 

  Поезия » Любовна
606 0 0

Туй то

Туй то: изляха се последните чувства,
но нещо в ушите пищи ли, пищи...
Без теб ми е тъжно и страшно, и пусто...
Не мога да дишам без твойте очи!

Туй то: Само три думи ме делят от Безпътие...
Тихата обич - нелепа мечта?!
Назад - незавръщане... Напред - много мътно...
За минало, Палец сочи земя...

Твоите стъпки следвам в пътечката...
Сбирам, с росата, твоите думи...
Виж, че отгоре се кръсти и Мечката...
Една самодива... и нежност безумна...

Туй то: Сърцето ми нещо пририта...
и нещо в ушите ми още звъни...
Знаеш ли... Хайде, хвърли маргаритката...
Погледни ме в очите... и целуни...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??