В живота ми изпълнен с тръни
виждам аз едничка светлина,
към мен където протяга се сама
твоята нежна ръка.
Да се достигнем заедно
понякога е цел непостижима,
угасва моето сърце,
в душата ми се стила зима.
© Никола Диманов Всички права запазени