15.07.2009 г., 12:12 ч.

Тук и сега 

  Поезия » Любовна
764 0 25

Когато е с теб,
е малка и пълна.
Усмихват се в нея
десетки слънца.
Но щом е далеко,
небето помръква.
Светът се разбива
на стъкълца.
И всяко от тях 
я  боцка в сърцето,
оставяйки кървава,
малка следа.
Зарастват те бързо,
но все й напомнят -
в живота не всичко 
тече по вода.
Мечтите понякога
само мечти са.
Зареяни някъде
в безкрайността.
И истински само
остават  сълзите,
горчиво пролети...
тук и сега.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??