1.07.2007 г., 8:35 ч.

*тук или там 

  Поезия
631 0 5
къде е всъщност ада

тук
или
там

а равносметката къде е

там
или
тук

къде се случва арбитража

важно е
кое

да задаваш въпроси
или да им отговаряш
преди да си ги чул
или помислил
животът ли те оценява
или ти
него

а можеш ли

да оцениш

смъртта

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??