Когато вървиш със уверена крачка
и вярваш, че всичко е в твойте ръце,
пътеката твоя ще бъде прекрасна,
огряна от твойто щастливо сърце.
Каквото си мислиш - това ти се случва,
на злото животът отвръща със зло,
когато обичаш, Бог те обгръща
със здраве, късмет, любов и добро.
Помни, че си тук, за да бъдеш щастлив,
а всички проблеми каляват душата,
прескачай препятствията, те ти помагат
да станеш по-силен, велик и могъщ.
Благодаря на всички, на които докоснах сърцата. Бъдете благословени!
© Неземна Всички права запазени