10.11.2010 г., 16:06 ч.

Тук смехът живее 

  Поезия » За деца
556 0 4

ТУК СМЕХЪТ ЖИВЕЕ

Когато си усмихнат,

всичко е наред.
Птичките отлитат
с радостта навред.

Когато си щастлив,

светът за тебе е красив.
Слънцето си грее,
тук смехът живее.

Смей се, смей се, смей се с мен,

днес ще ти е ХУБАВ ДЕН!
Не се цупи на мен напук,
а знай – смехът живее тук.

Нищо е без теб смехът...

Без него нищо е светът...
И слънцето си грее,
запомни – тук смехът живее!

Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??