ТУК СМЕХЪТ ЖИВЕЕ
Когато си усмихнат,
всичко е наред.
Птичките отлитат
с радостта навред.
Когато си щастлив,
светът за тебе е красив.
Слънцето си грее,
тук смехът живее.
Смей се, смей се, смей се с мен,
днес ще ти е ХУБАВ ДЕН!
Не се цупи на мен напук,
а знай – смехът живее тук.
Нищо е без теб смехът...
Без него нищо е светът...
И слънцето си грее,
запомни – тук смехът живее!
Ралица Костова
© Ралица Костова All rights reserved.
Усмихвай се!