15.02.2023 г., 16:03 ч.

Турболенция на вероятността 

  Поезия » Философска
409 0 0
 

На Любовта цена не се слага,
не се измерва с метри, грамаж!
Не може човек от съдбата да бяга,
дори да я срещне да няма кураж.

Което е писано, това ще се случи
във лабиринта на твоя живот!
Лъвската грива не прави лъв куче,
не се прави изкуство от изкуствен аборт!

Но това не ни пречи да се опитва
човекът да бъде големият шеф -
Тъй и мухата към цветето литва
преди да е кацнала в пореден... кенеф...

 

12.01.2023.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??