27.07.2011 г., 11:09 ч.

Туристи африкански 

  Поезия » За деца
1067 0 4

Чудо стана в нашата държава,

журналисти крокодил видяха 

в Искъра да плава.

Върху него пет маймунки,

ято папагали.

Любопитните туристи,

всеки клип и снимки прави.

- Колко интер-р-ресно,

колко интер-р-ресно! -

папагалите повтарят,

а маймунките въртят се,

всичко наблюдават.


Малка е България, но за нея знаят.

Толкова красива е, сякаш си в Рая.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??