Чудо стана в нашата държава,
журналисти крокодил видяха
в Искъра да плава.
Върху него пет маймунки,
ято папагали.
Любопитните туристи,
всеки клип и снимки прави.
- Колко интер-р-ресно,
колко интер-р-ресно! -
папагалите повтарят,
а маймунките въртят се,
всичко наблюдават.
Малка е България, но за нея знаят.
Толкова красива е, сякаш си в Рая.
© Иван Иванов All rights reserved.