10.01.2013 г., 20:47 ч.  

Тува е положението 

  Поезия » Хумористична
553 0 4

ТУВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

 

 Казаха днес пу новинити:
 аку дипресия ва фани,
 вупще да ни са притиснити -
 за миг ша бъдити прибрани.

 

И всеки, който й депресиран,
 простети - мойто уважение -
 виднага ша й картотекиран.
 Тува е, санким положението.

 

Подире в лудницата! Ясно.
 Ша опустеят градувети,
 защот на всички ни е бясно,
 откак на власт са гербувити.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??