ТУВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО
Казаха днес пу новинити:
аку дипресия ва фани,
вупще да ни са притиснити -
за миг ша бъдити прибрани.
И всеки, който й депресиран,
простети - мойто уважение -
виднага ша й картотекиран.
Тува е, санким положението.
Подире в лудницата! Ясно.
Ша опустеят градувети,
защот на всички ни е бясно,
откак на власт са гербувити.
© Румен Ченков All rights reserved.