18.04.2021 г., 13:57 ч.

Твоето внимание 

  Поезия » Любовна
130 0 0

Твоето внимание беше лепило,

то събираше парчетата

на счупената ми душа.

Но се оказа нетрайно.

Сега събирам и подреждам,

напасвам ъглите,

закачам й картини в раните.

Кова ги.

Да е сигурно.

Жалея за лепилото,

понеже беше леко,

нежно,

осезателно красиво.

Не го ревнувам,

тъгувам го.

И заковавам раните,

за да е сигурно.

© Еле-на Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??