Apr 18, 2021, 1:57 PM

Твоето внимание 

  Poetry » Love
135 0 0

Твоето внимание беше лепило,

то събираше парчетата

на счупената ми душа.

Но се оказа нетрайно.

Сега събирам и подреждам,

напасвам ъглите,

закачам й картини в раните.

Кова ги.

Да е сигурно.

Жалея за лепилото,

понеже беше леко,

нежно,

осезателно красиво.

Не го ревнувам,

тъгувам го.

И заковавам раните,

за да е сигурно.

© Еле-на All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??