18.05.2011 г., 22:40 ч.

Твоите цветя 

  Поезия » Любовна
680 0 5

Знаеш ли колко обичам цветята

родени от капчици дъжд

те напролет събуждат земята

както ти всичко в мен изведнъж

Ароматът им нежен твойта милувка

ласка на слънце са твойте ръце

цветове тъй прекрасни те са твойта целувка

затова ми напомнят за теб

В душата ми пролетен дъжд заваля

цвят със дъх на мед ме омая

целувам твойта усмивка в тези цветя

потъвам в очите ти там и мечтая

Тича душата ми свободна и дива

с аромат на чиста трева във косите

под ябълков цвят нощем  заспива

сънува теб под звездите

Росна утрин щом слънцето зърне

оставаш бленуван като изгрева нов

зовът на сърцето ми към тебе ще тръгне

роди се красивото цвете със име любов

 

© Донка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??