25.12.2015 г., 16:40 ч.

Твоите очи 

  Поезия » Любовна
1113 0 3

Едни очи до болка ме смущават

студени, силни, питащи очи,

очи, които нищо не прощават

и никога не молят "остани"!

 

Едни очи света преобразили

във своя друга, чудна светлина,

очи, които имат сила

да преобърнат моята събда.

 

Едни очи жестоки и красиви

изпълнени с ненавист и със чар,

веднъж вулгарни, веднъж свенливи,

непостоянни в своя мамещ час.

 

Едни очи до болка ме разбиват

те търсят и намират моя грях,

очи, които винаги ме спират,

когато ме напускат ме е страх.

 

Едни очи ще помня до забрава

студени, силни, питащи очи,

очи, в които искам да остана

за миг или за вечност може би!

© Яница Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно!Редове от типичната жена козирог - силна, непокорна, със собствен чар и мнение ...
  • И това ти го харесах, много!
  • "Едни очи до болка ме разбиват
    те търсят и намират моя грях,
    очи, които винаги ме спират,
    когато ме напускат ме е страх."

    Много ми хареса! Продължавай да пишеш.... 6 от мен!
Предложения
: ??:??