16.02.2010 г., 10:13 ч.

Твоите устни 

  Поезия
1002 1 0



Колко думи са изречени от твоите устни.

Колко пласта червило са минали там.

Колко мъжки целувки, колко огън и плам.

Колко глътки живот през тях ти си вдъхвала,

колко усмивки и радостни мигове

рисували са по твоето лице.

Колко болка, тъга и съчувствие са изписвани,

колко тайни на твоето сърце.

Ти няма да кажеш, защото не знаеш,

но аз ще науча,

когато целуна те там.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??