Feb 16, 2010, 10:13 AM

Твоите устни 

  Poetry
1001 1 0



Колко думи са изречени от твоите устни.

Колко пласта червило са минали там.

Колко мъжки целувки, колко огън и плам.

Колко глътки живот през тях ти си вдъхвала,

колко усмивки и радостни мигове

рисували са по твоето лице.

Колко болка, тъга и съчувствие са изписвани,

колко тайни на твоето сърце.

Ти няма да кажеш, защото не знаеш,

но аз ще науча,

когато целуна те там.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??