4.11.2010 г., 13:57 ч.

Творба 

  Поезия » Друга
505 0 0

Аз съм лист хартия,
а твоите очи -
поети, които пишат
рими най-различни
върху моето лице
със свойта красота.

Аз съм старо пиано,
а твоята усмивка -
виртуоз, свирещ
акорди най-различни
върху моите клавиши
със своя блясък.

Аз съм бяло платно,
а твоята коса -
художник, рисуващ
нюанси най-различни
във моята душа
със своята изящност.

Аз съм празна сцена,
а ти -
актьор, играещ
роли най-различни
във моето сърце
със своето величие.

Какво си ти?!
Ти си истинската творба,
а аз пък -
пленник, окован
във твоите вериги
със свойта простота.

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??