10.06.2011 г., 16:34 ч.

Твоя 

  Поезия » Еротична
1459 1 3

Мисли за мен, обичай ме!

От твоята любов раздавай!

Бъди до мен, истинска ме направи!

Ти това умееш, затова в ръцете си спаси ме!

Нали ме предпочиташ? Опознай ме, бъди със мен и нощ, и ден!

Наблюдавай всяка моя стъпка, всеки поглед, всеки дъх дори!

Вземи ме на ръцете си носи ме и искам да ти кажа - 

отведи ме  в безкрайно опиянение!

Остави ме нежно, тихо в тебе ще притихна... 

готова съм отдавна, искам твоя допир!

Притискай ме в гърдите си изцяло, 

не крий своя жар от чувства и от плам!

"Обичай ме!" - това мога само да ти кажа!

Направи ме твоя - заповядвам!!!

 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??