20.07.2008 г., 6:54 ч.

Твоят храм 

  Поезия » Философска
576 0 17
Има дни на приумици -
думите сами се ронят,
късат по парченце обич,
литват с вихрогони,
под вода лавират,
търсят простосмъртни,
падали сто пъти,
вдигали се до звездите,
слънцето обичали,
в очите ти се вричали,
себе си заключвали
денем и нощем с унес
по вода заспивали,
с тичащи една след друга
твои мечти - до храма...
До сбъдване... идол си...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??